Kaukolainapalvelu Ranskan kulttuurikeskuksen kirjastossa

Kaukolainaus

Ranskan kulttuurikeskuksen kirjasto on Suomen ainoa ranskankielinen ja Ranskaan erikoistunut kirjasto. Kirjastomme kokoelmissa on noin 15 000 monografiaa, 1000 aikakauslehteä, 500 DVD:tä ja noin 400 CD – levyä. Tarjoamme nyt asiakkaillemme ja toisille kirjastoille mahdollisuuden kaukolainata aineistoa kokoelmistamme. Kaukolainauksen edellytyksenä on Ranskan kulttuurikeskuksen jäsenyys.

Liittyminen Ranskan kulttuurikeskuksen jäseneksi

Voitte liittyä Ranskan kulttuurikeskuksen jäseneksi vastaanotossamme paikan päällä (ottakaa mukaan henkilöllisyystodistus), puhelimessa tai lähettämällä sähköpostia (lähettäkää silloin kopio virallisesta henkilöllisyystodistuksesta). Jos ette liity jäseneksi paikan päällä, Ranskan kulttuurikeskus lähettää teille laskun kotiin. Kun maksusuoritus näkyy tilillämme, lähetämme teille kirjastokortin, käyttäjätunnuksen ja salasanan, joiden avulla voitte itse uusia lainanne Internetissä. Jäsenmaksu on 20 € ( 10 € opiskelijoille).

Lainaus ja materiaalin lähettäminen

Kaikkea materiaalia voi kaukolainata, paitsi DVD:tä, jos materiaaliin ei kohdistu varauksia. Kun haluatte kaukolainata ilmoittakaa henkilökunnalle kirjojen ja muun materiaalin tarkat tiedot. Kokoelmamme löytyvät Internetistä. Materiaali toimitetaan postitse ja postimaksu jää asiakkaan maksettavaksi. Lasku toimitetaan materiaalin mukana.

Laina-ajat ja uusinnat

Kirjat: 4 viikkoa
Aikakauslehdet, CD:t, VHS-kasetit: kaksi viikkoa

Lainatun materiaalin voi uusia kolme kertaa. Uusinnan voi tehdä puhelimella, sähköpostilla tai Internetissä käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla.

Esimerkkejä postimaksuista (ensimmäinen luokka)
1 kirja: 2,40 €, 2 kirjaa: 3,70 €, 5 kirjaa: 6,30 €

Palvelun tuottaa Ranskan kulttuurikeskuksen kirjasto. Lisätietoja: http://www.france.fi